torsdag 4 augusti 2016

ANSTÄLLNINGSFIX OCH VÄNNER

Jag började skriva imorse men hade aldrig tiden att skriva klart ;-) Jag åkte iväg och skrev på anställningspapper, lämnade betyg och polisutdrag och fick schema och info och allt vad ett nytt jobb innebär. På det gamla jobbet var jag på två avdelningar och flöt lite emellan, hade ingen riktig plats och ingen egen planering. Medans nu är jag i en barngrupp, jag är en av tre med egen planering och eget ansvar så nu känns det mer på riktigt eller hur jag ska förklara. Men då sviktar ju självförtroendet att fixar jag det här. Men jag har inga svårigheter att prata med chefen utan sa som det va och hon sa att jag behöver inte stressa upp mig för det utan de hjälper ju mig. Allt med dokumentation och sånt är ju nytt för mig. Sen ska en av oss 3 sluta nu hade chefen fått veta innan semestern så nu måste vi ha en ny till. Men det kommer bli kanonbra och schemat är bra :-)

Idag har jag träningsvila, jag har grym träningsvärk för igår körde jag efter dvd'n och den är riktigt bra. Men imorn ska jag ut och springa min runda igen :-)
 Igår hade vi vänner här på grillad hjort och vildsvin. Åt och drack lite gott, spelade kort och umgicks.
Stekte upp kantarellerna vi plockat och det är ju verkligen huuuur gott som helst! Nu får vi snart ut och plocka nya ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥