fredag 12 augusti 2016

TRÄNINGSLUSTEN VAR ÄR DU?

Min morgon började med ett HIIT pass på bandet, 10 snabba intervaller på 50sek och 40sek vila. Det va jobbiga sista intervaller! Jag är inte riktigt på hugget träningsmässigt sen jag sprang mina 11km, vet inte varför.
Ibland funderar jag på att hoppa på mammafitness nån månad (pt-Olga) och bara göra och äta som de säger. Men just nu känns det som att de hade fått göra övningarna åt mig med haha. Så nu ska jag ta lite paus från träningen tills lusten kommer igen. Lite pw kan jag ta, igår va jag ute en runda när jag behövde prata av mig lite med pappas sambo.

Igår va jag och Tuva på förskolan och lämnade nytt schema och så fick hon hälsa på lite nu innan det är allvar igen. Jag har ju knappt börjat innan 8 innan så hon har ju typ bara lämnats på sin avdelning så nu blir det nya ansikten och ny morgonavdelning. Det blir nog bra!

På eftermiddagen va jag, ett av barnen och barnets pappa iväg en sväng.  Vi har fått svar på lite funderingar så nu är det att blicka framåt och ta tag i nya utmaningar ;-) Sen va det hem, äta och sen försvann barnen till grannarna och sov där inatt. Sista övernattningen för de nu innan allt drar igång för grannarnas semester börjar med lida mot sitt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥