fredag 26 augusti 2016

FAMILJEFESTIVALEN OCH TRÄNING

Nu sitter vi i soffan, jag, mannen och de stora barnen, med godis, ostbågar, chips och dipp, cava och cola (barnen) framför oss och tittar på Doobidoo. Jag skriver lite emellanåt ;-)

När jag slutat jobba så skjutsade jag Thea och en kompis till byn så de fick gå på familjefestivalen en sväng. Klart de kunde få gå lite själva så under tiden mötte jag upp min vän A tog in henne i en stekhet bil (AC'n fick nämligen slut på gas i veckan!!!! Satan va hett) så hämtade vi Tuva på förskolan och åkte ner till byn vi med. Gick en runda men det va ju inget att ha egentligen. Så va vi inne på Maxomorra men jag tycker det är alldeles för mycket mönster för min smak... Men Tuva valde en ziptröja och jag tog ett par tights till henne. Sen ville jag hem! Det va ju så vaaaarmt! Så hade jag bestämt med Thea när vi skulle köra för vi skulle plocka upp Max och grannpojken när de kom med bussen. Vi va nästan hemma så ringer det och jag ser att det är fritids..... suck! Missat bussen för 2a gången denna veckan. Bara att hämta dom, hem och slänga av sig kläderna och hälla upp vatten i lilla poolen sen satt jag och Tuva där! De andra gick och hoppade hos grannen.
 De stora kom hem och plockade fram och serverade glass till oss i poolen :-)
 Vi tog ut täcket och böcker som vi läste. Men någon skulle "sova" och bäddade in sig.
När mannen kom hem så gav jag mig ut och sprang en runda. Jisses så svettigt! Baaaah, 28 grader. Men vardagarna kan jag ju springa när mannen lägger Tuva men nu skulle vi ju ha fredagsmys. Då tar jag hellre det svettiga!
Det va ändå skönt att springa och jag gjorde 2st 5min intervaller. Pausade lite och sprang 5min sen Pausade jag lite och sprang 5min till innan jag svävade hem. Riktigt skönt pass. Men jag visste ju att jag inte skulle torka efter duschen så varmt som det va så jag satte igång och städade en snabbis. Så nu är det med gjort ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥