onsdag 31 augusti 2016

VÅR DAG O SÅ LITEN JOGGINGRUNDA

Pust, nu är jag klar :-) Jag va bara tvungen att måla mina naglar med gellack och in i den därra härdaren. Jag har ju bestämt mig (igen) att jag ska sluta bita på naglarna. Så jag skulle målat de sen i söndags... Det nagellacket är ju bara bäst, håller hur bra som helst men efter en vecka måste jag ju bara pilla på det så det lossnar.... Men nu är de svarta iallafall :-)

Idag på jobbet så frågade de om jag sett på Riket igår på SVT. Nääää vi kollar ju knappt på tv så det hade jag inte sett. Så sa de att det va inspelat ute i Idhult så då va jag ju tvungen att kolla nu ikväll. Fanns på play. Jooodå vår före detta vedhög va filmad haha.
Idag va vi hemma tidigt, jag och min lilla skatt. Hon släpade fram pulkan och skulle "gå till barnen" vilket är grannarna. Jag försökte förklara för henne att pulkan går sönder om den dras på grusen. Så vi tog cykeln istället och tittade på hästarna.
Sen började hon spexa och skulle stå på händer och hjula och sånt som Thea brukar göra, innan hon tog en vilopaus :-) Denna lilla höna! Hon pratar om att hon vill åka traktor så det har jag sagt att vi får fråga morbror om hon får göra en dag :-)

När mannen kom hem gav jag mig ut och joggade en runda på 8km, det va tungt! Men jag samlar ju steg denna veckan haha.
Jag invigde skorna men jag vet inte.... De passar nog inte riktigt mina fötter. Jag behöver lite mer dämpning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥