onsdag 27 juli 2016

ETT DYGN MED VÄNNER OCH POKEMON GO

Igår förmiddag åkte vi ner till vänner som har stuga i Sölvesborg. Vädret va ju lite si sådär igår men det redde upp sig och blev riktigt fint på eftermiddagen/kvällen.
 Deras flicka är lika gammal som Tuva så de både lekte och fightades ;-) Tuva är ju en riktig liten apunge som ska klättra på allt! Det måste undersökas och sen ska det hoppas ner för allt.
 Cykla är kul! De har en bra 3-hjuling med pinne bak så vi kan putta och styra.
 När vi hade ätit (grillat vildsvin) så gick vi ut till halvön. Sååå fint synd att det blåste en del.
Båda barnen somnade i vagnen och vi gjorde en high five för de sov innan 20 och vi kunde bara bära in de i sängarna. 

Men vad fick jag och G för oss sen då? När vi va nere och badade och lekte på lekplatsen på eftermiddagen så satt det några ungdomar på campingen och vi förstod ju att de spelade Pokemon Go så vi började prata om det och hade många frågor för vi visste inte riktigt vad det va för något. Men när barnen somnat så va vi tvungna att ladda ner det för att kolla. 
Vi hamnade nere på campingen för där va visst laddningsstationen och där satt ju några killar så vi passade på att fråga ut dom med alla frågor vi hade haha. De hade ju spelat innan det släpptes i Sverige så de visste ju allt. Så - nu vet vi vad folket som springer med sina mobiler i högsta hugg hittar på och det va ju lite småkul. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥