tisdag 19 juli 2016

PASS, NY TELEFON OCH LEK

Hej hopp! Nu sitter jag här med en busig nybadad före detta nersketen unge :-) Hon har jättekul för hon plockar lite med kattens mat, hon räknar purlorna en tå en tå räknar hon :-)
Igår åkte de stora och det blev alldeles tomt. Tuva frågar ofta Ä Dash? Ä Thea? Nu är det ännu viktigare att hon säger Hejdå och är med och vinkar. Annars hade hon nog frågat ännu mer efter dom!

Vi hämtade hem A och M från förskolan igår och passade de några timmar vilket va uppskattat från Tuvas sida :-) De lekte första gången på länge i helgen sen dess fastnade de i hennes hjärta och hon frågar efter dom.

Idag ska vi till Ljungby för att skaffa pass till mig och Tuva. Det va lite ont om tider när jag ringde och skulle boka så vi har väntat en månad ungefär.
Nu väntar jag in mobiloperatören som ska ringa för jag ska få ny telefon till det billigare priset men de skulle prata med verkstaden med så de skickar ut ett nytt kostnadsförslag som jag ska godkänna och betala. Äntligen börjar det närma sig att ha telefon igen. Jag är lite handikappad utan mina egna saker jag hade på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥