torsdag 7 juli 2016

MIN MÅLARTALANG SOM INTE FINNS OCH LITE TRÄNING

Bah, jag är påväg att skriva flera ggr om dagen men jag hinner inte!  En dag kvar - sen semester!  Men jag skulle inte tro att jag har mer tid för det haha ;-)
Nu är alla barnen hemma igen men det va en lite turbulent kväll. Phu. Hoppas på en bättre dag imorn ;-) Jag och Thea va ju inte hemma förens kvart över 6 så det blir ju sent när jag stänger. Men men, snart får vi sova och vi kan ha lata dagar - meeeeen jag hoppas på s o l !!
 Idag va det en tjej som ville vara inne och måla när de andra barnen gick ut, så jag fixade kaffe och tänkte sätta mig och måla jag med. Jag är uuuurkass på att måla! Min kusin har en riktig talang där men den genen har inte jag, om den nu kommer från den sidan av släkten ;-) Men jag tänkte ju att tjejen struntar ju blankt i hur jag målar, hon tycker ju bara det är kul att vi gör något tillsammans :-)
 Jag tog fram en fjärilsbok och skulle måla av en fjäril.
Hahahahahaha knappt så jag vågar visa men jag gjorde en iallafall *fniss*.

Ikväll ställde jag mig på bandet och tänkte köra intensiva intervaller men när jag stod där under uppvärmning så kom jag och tänka på Oden. När uppvärmningen va slut tog jag hunden och sprang 4km istället.
Strax över 4km på under 20 minuter och ändå hade han 2 pissepauser. Men jag tränar ju inte bara flåset med han, jag får lite armmuskler med som han drar ;-) Jag får nog köpa något kraftigare koppel tror jag för skulle det komma ut ett rådjur framför oss håller nog inte ett vanligt koppel. Det andra gick ju sönder i en "söm" när han stack sist.

Nu är det fotboll men jag hade tänkt spana in en rea jag fick mejl om idag. Jag hade behövt ett par nya skor. Inte om ni frågar min man förstås, men jo, jag behöver ett par sneakers jag kan ha på jobbet :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥