torsdag 26 oktober 2017

KANSKE ETT NAMN OCH LITE TJEJTID

Dagarna susar förbi i rasande fart. Igår var min mamma och hennes man här och hälsade på, det sprutades ut massa namnförslag men inget som fastnade. Men idag kom mannen med ett förslag och jag gillar med namnet så nu ska vi känna på det lite innan vi bestämmer oss😊

Idag tog jag Tuva med mig och körde ut och bytte till vinterdäck på bilen. Vi va inom på min pappas jobb och pratade lite först. När vi kom fram så sa jag till Tuva att jo han jobbar för bilen står på parkeringen. Jobbar han fortfarande? frågade hon för vi va ju där en torsdag för 2 veckor sen med. Ja jo, fast han har ju inte jobbat sen dess fick jag svara, han har ju varit hemma emellan med😂
Medans bilen fick nya hjul så lekte vi i vattnet. Vi köpte en helt ny bil men när han skulle byta hjul nu så upptäckte han flera saker som vi inte fått med bland annat varningstriangeln så jag ska inom bilhandlaren nästa gång jag ska till Växjö.
Sen åkte vi hem och matade lillebror och träffade kusinen som kom och hämtade en grej. Jag hade lovat Tuva att hon och jag skulle till ikea och köpa badbalja så det gjorde vi. Där gick vi hand i hand hon och jag och pratade och hade det så mysigt❤ Lite tjejtid och det ska vi ha imorn med. Hon är glad när hon får följa med på ärenden.

1 kommentar:

  1. Underbart foto, vattenpölar och barn är nåt speciellt. Men va bra att gossen inte blir namnlös, haha. Inte helt lätt det där helst ska de ju bära det livet ut om de inte bytar förstås. Det är så mysigt det där med tid och egentid med barnen, där de känner sig att ja just nu är det bara vi, tror jag är väldigt nyttigt. Lite högt tryck läste jag inte så konstigt kanske det är nåt som kanske hänger efter förlossningen, blir nog bra snart igen.
    Må så gott och fin helg/MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥