lördag 28 oktober 2017

VAD SER HAN UT ATT HETA?

Nu är jag på benen igen! Jag tog sista slurken kaffe svart innan och blev alldeles vimmelkantig och illamående och svettades.... Jag dricker alltid med mjölk och grädde som jag värmer men nu tänkte jag bara ta det lite snabbt och lätt men det skulle jag inte gjort! Fy vad dåligt jag mådde haha.

Mannen skulle varit ute på rådjursjakt men det blåser för mycket. Jag ser att det börjar avta lite så de åker kanske ut i eftermiddag ändå.
Hur kan denna lilla sötnos sova så länge om dagarna men äta varannan timme om nätterna? På dagen kan han ju sova i 4 timmar.... Nu har vi nog ändå bestämt oss om namnet, han har fått heta det i flera dagar nu så det är ju rekord haha. Varken Sigge, Milo eller Alf (mannen (!!) kallade han det innan) men hans mellannamn har varit klara i ett par månader, bara tilltalsnamnet som är svårt. Vad tycker ni han ser ut att heta?

7 kommentarer:

  1. Åh vad han är söt och så mörka färger som du, ja det har säkert pappa också. De andra är också mörka i håret. Tycker han ska heta Ture, han passar till det, lätt att säga lätt att skriva och bra internationellt. Är ju inte lika lätt med å ä ö i namnen i dagens sammhälle, mycket att tänka på eller så struntar man i det och väljer det namanet som är fint, blir säkert bra vilket som. Usch inget vidare att känna sig så, jag har slutat med kaffe för många år sen, dricker lite te men mest honungsvatten, lite så där så det smakar är så gott, nyttigt sägs det också med mycket propolis, bra i förkylningstider. Skön lördag till er från ett blåsigt Österlen/MH Pssss du som gillar julen idag köpte jag två julkrubbor på loppis, tycker de är så vackra med fina figurer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varmt honungsvatten är gott😊 Ååååå julsaker, jag vill ha en sån kyrka som vi hade när vi va små men hittar ingen som jag fastnat för. De görs väl en modernare variant med åren men jag vill ha en från "förr".

      Radera
  2. Här är några namn elmer melker liam melvin

    SvaraRadera
  3. Det är ju Tryggve juuu 😍❤❤❤

    SvaraRadera
  4. Han ser ut som en Alfons =)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥