tisdag 24 oktober 2017

NU HAR VI VÄGT LILLEBROR

Idag är det 2 månader till julafton fast jag tycker ju allt innan julafton är det bästa. Sätta fram massa ljuslyktor och ljusstakar, nån tomte här och var och lite röda filtar och kuddar i soffan. Jag börjar i mitten på november och nästa vecka hade jag tänkt börja med julmusiken haha. Jag blir alltid på så himla bra humör när det spelas julsånger😊 Å så är det bäst att mannen är på jobbet när jag kör igång för han gillar inte det som jag haha. Men barnen gör och nästa vecka är det ju höstlov.
Idag har jag och den här lille prinsen varit på BVC och vägt, fyllt i papper och pratat förlossning. Träffade på barnmorskan med som kom och grattade och frågade om det blev en Milo haha. Nu väger lillebror hela 2650g så han har gått upp 90g sen vi åkte från BB. Jag går ner fortare än vad han går upp iallafall😉 Mannen frågade om jag skulle ha mammabyxor fortfarande men jojo, sååå fort går inte höfterna ihop precis! Annars så syns det väl inte så himlans mycket att där legat en bebis för 9 dagar sen...

Idag tycker jag inte jag har gjort annat än flängt rundor, jag va hemma och matade efter BVC och sen va jag inne och stooorhandlade och passade på att fixa badbalja och bröstpump med. Sen hem och mata och äta innan det va dags för föräldramöte på Tuvas förskola. Hon frågar flera gånger om hon ska dit snart så hon saknar sina kompisar och hon är ett riktigt yrväder här hemma så visst ska hon få träffa sina kompisar men vi ska va hemma 2v till. Jag tror det är viktigt för henne att få knyta an till lillebror och vara med hemma än att skicka iväg henne till förskolan direkt. Men Jag vet ju att det finns föräldrar som lämnar på förskolan direkt de kommit hem från BB för det inte är syskonet som pappan tar ut de 10 dagarna för. Men jag förstår Tuva att hon saknar sina kompisar, när hon kommer tillbaka har hon varit hemma 4 veckor❤

Usch jag är så trött så jag sitter och nickar till emellanåt haha. Jag ska hoppa in i duschen och va lite social en stund till iallafall. Men sen längtar jag efter kudden.

2 kommentarer:

  1. Längtar också till julen och pynt och gran och annat mysigt. Att se barnbarnens tindrande ögon när de öppnar sina klappar. Vi konstaterade också att det är kort tid dit i går, och barnbarnet sa där ska granen stå och paketer undertill, haha dom är för goa. Tycker du har gjort så rätt att lillasyster får va hemnma och med så slipper ni säkert den där avundsjukan, viktiga saker framöver.
    Så mycketn hår lillebror han har, ja du de växer rätt fort, och tiden den vill man stanna ibland.
    Må så gott och Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
  2. Gud så fin han är! Mysigt o snofsa bebis, men det går så fort :)

    Skönt att mammkilon försvinner fort :) de gjorde dom här oxå :)
    Men blir ju sugen på en mini till när man ser eran plutt ;) kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥