torsdag 15 augusti 2019

ÄNTLIGEN BESTÄLLT!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris SE

Alltså vad hände med sommaren? Kommer den att komma tillbaka tro? Jag hade iallafall önskat någon dag till med 23 grader.

Idag är vi hemma och är lediga, jag hade ju någonstans trott att vi skulle fått sovmorgon då vi fått väcka barnen varje morgon denna veckan men nä. Oliver ville upp 5.30 men Tuva sov iallafall en timme till. Mig gör det ju ingenting då jag gärna stiger upp och jag gärna lägger mig tidigare på kvällen istället. Det går ju så länge inte de stora barnen är här för de kommer ju aldrig i säng annars.

Idag har jag äntligen passat på att beställa böcker för det har jag tänkt i flera veckor. Jag har ju inte fått tummarna ur att lyssna på sommarprataren Anders Hansen ännu men jag ska... så småningom! Någon av er som hört det? Kommentar, bra, dåligt? Så jag har beställt en av hans böcker nu iallafall och sen en serie som jag såg på Gotlandsfärjan, jag skulle köpt de på båten men då saknades del 1 och jag vill gärna ha alla på en gång iallafall från början. Jag älskar att läsa ett kapitel innan jag somnar (om jag hinner läsa så långt...)
Denna om motion och träning är jag väldigt nyfiken på! Sen en feelgoodserie om 
Ödesgudinnan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥