tisdag 6 augusti 2019

UTFLYKT OCH REGN SKRÄMMER INTE OSS ;)

Nu är jag inne på min 6e lediga vecka och vi har fått sovmornar här. Jag och Tuva har varit uppe först och då stiger vi upp mellan 7 och 8, Oliver sover gärna till 9... Inte är de uppe längre på kvällarna heller så detta gör oss gott. Synd att det inte är några röda dagar i höst för snart är vi ju tillbaks i jobb/skola/förskola igen.

I lördags var vi på Äventyrsbad i Jönköping. Mannen hade ett ärende dit så då passade vi på att ta en heldagsutflykt, Thea hade en kompis med sig och alla tyckte om Rosenlundsbadet, det fanns allt utom en liten barnanpassad bassäng. Jag är ju världens badkruka så jag frös mest😂 Varje halvtimme blev det vågor i hela bassängen och det tyckte nog barnen bäst om.
Där var en grym utsikt och sen drog det in ett åskoväder men vi slapp det mesta för då va vi inne på A6 och köpte ny telefon till Thea.
Barnen spelar kubb i regnet.

I söndags var mannen ute och fiskade hela dagen och barnen småkivades typ...hela dagen. Jag var så trött på det så direkt när mannen kom hem bytte jag om och gav mig ut och sprang, Thea följde med på cykel. Det regnade otroligt mycket i perioder under hela dagen men det är inget som skrämmer oss. När vi var ute så kom det en sån otroligt intensiv skur så hela jag var precis dyngsur, stora mängder vatten på vägen så jag hade grus och gräs på hela mig haha. Regn gör mig ingenting men jag gillade inte när det började åska😉

Nu väntar vi på att familjen ska vakna så under tiden ligger vi i soffan och kollar på Emil i Lönneberga. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥