onsdag 28 augusti 2019

SNURRANDE KARUSELL

Just nu snurrar ju dagarna på så jag hinner knappt med😅 Det är jobb, skola, fotboll, egen träning, papper som ska fyllas i, möte och i helgen börjar Tuvas gympa och nästa vecka är det 2 föräldramöte. Jag måste ringa och boka om en grej, förnya recept och höra hur det går för våran bil. Vi har ju hyrbil denna veckan med men jag tror ju att den får stanna längre.

Ja detta skrev jag imorse 4.40 sen kom jag inte längre för jag hade barn som ville stiga upp med mig😉 Herrejisses vilket åskoväder Imorse eller ja, det åskar ju fortfarande sådär 8 timmar senare!! Det började innan 5 för då skällde hunden och jag fattade inte varför först men förstod ändå ganska snabbt att det måste vara åskan eftersom han inte gör så annars. Sen har ju åskan snurrat runt oss hela tiden och det mullrar fortfarande på håll.

Innan lunch ringde de från förskolan och jag fick hämta hem ett febrigt barn så nu är jag och de små hemma och vilar. Lite typiskt när vi hade som mest att göra på jobbet och mannen är några mil iväg och jobbar. Men det är sånt som man får ta🙂 Jag ska ju på ett möte imorn så jag har frågat svärmor om hon kan komma upp så vi får se hur det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥