fredag 2 augusti 2019

HÄRLIGA DAGAR

Vilka härliga dagar, i onsdags kom min jobbarkompis och hennes familj och vi åt lunch direkt innan vi åkte till sjön. Killarna skulle ut och fiska och vi andra stannade på stranden. När vi kom hem blev det lite vin och kubb och när fiskarna kom hem blev det mat. Herregud så kul vi hade!! De sov över så vi satt och pratade och hade roligt innan vi stöp i säng.
Igår när de åkte hem så skulle mannen hjälpa min pappa lite så jag och de små åkte till min kusins familj och hälsade på en stund sen till pappa och åt lite mat innan vi körde hem.

Idag tog vi ett ryck och skulle göra om i tv-rummet, slängde ut soffan, möblerade om och rensade lite för nästa vecka ska vi köra minst 2 lass till tippen så jag ska hinna rensa garderoben och massa skit ska bort. De stora barnen sover hos kompisar så det har varit skjutsande idag och jag passade på att köra inom min vän som fyllde år igår, det är Olivers gudmor, så hon fick en blomma och choklad. Sen avslutade jag på gymmet innan jag beställde pizza🙂 När barnen somnat spelade vi en omgång kubb. Härliga sommarkvällar hoppas de blir fler.

Idag fick jag mitt nya schema och jag ska inte klaga!! Jag tycker jag hade lyxigt schema förra terminen och vi skulle kört på samma nu med. Jag ska få en ny kollega och hon hatar tidiga mornar och vill hellre stänga så där vi kunde byta gjorde vi så nu har jag fler öppningar men slutar för det mesta 13.30 så i'm happy😀

Nu är det dags att sova imorn ska vi hitta på något😉


2 kommentarer:

 1. Tycker sommaren är och har varit fin med lagom sol och regn, men tiden den går för fort, snart skoldags igen.
  Må väl/MH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tiden går otroligt fort! Detta är min 6e semestervecka och jag hade gärna varit ledig lite till😉

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥