torsdag 16 november 2023

DET SNÖAR

Godmorgon, det snöar!! Hur fint? Idag har jag gjort något som jag aldrig gör annars, ställde klockan en kvart senare för att hoppa frukosten hemma jag äter ju ändå en frukost till på jobbet.  Eller ja riktigt sant är det ju förstås inte för jag åt 2 kokta ägg och kaffe. Jag måste äta något på morgonen annars blir jag inte rolig😉 Jag måste i och för sig alltid ha mat för annars dippar humöret direkt! Jag har aldrig kunnat banta eller dra ner på mat för då skulle det bli synd om omgivningen. Då hade jag fått låsa in mig i en stuga mitt i skogen där jag inte träffade någon. Då kanske det hade funkat… Så jag föredrar hellre mat!
Jag gjorde en overnight oats igår, aldrig ätit innan så den ska jag äta nu när vi börjar kl 6, mitt arbetslag har planering varje torsdag och då är det tiiiidigt! 
I lördags var vi ju på kalas för kusinerna och det var sååå god mat - som alltid! Å tårtan efter mmmm 😋 
I söndags grävde jag upp daliorna och de blommade för fullt. I år har de verkligen varit jättestora och blommat massor!
Jag skulle börja sätta upp julstjärnorna i tisdags men det slutade med att jag rensade hela Tuvas rum, slängde en hel sopsäck med (i mina ögon) skit! Hon sparar ju på alla kartonger och bygger egna ridbanor och stall mm men hon har ju riktiga. Igår blev hennes rum iallafall klart så nu har hon lite julgrejer uppe och sen kom stjärnan i köket upp med❤️ Ska fortsätta ikväll tänkte jag. Men först ska jag ner och springa intervaller på bandet, jag har inte sprungit sen i måndags när Tuva hade ridskola. Springa i byn i mörker är inte min grej! Klockan var ju bara 6 men ändå. 
Hoppas du får en bra dag!

1 kommentar:

  1. Ja en underbar tid har inte satt upp nåt ännu. Har fått en tradigt förkylning bara flög på mig. Dahlian är en underbar blomma har dock inga sådan i min trädgård. Haha kreativt barn du har som bygger saker själv. Bra och äta frukost direkt på morronen. Hur går det med din mage nu då? Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥