lördag 11 november 2023

TRANSPORTLÖPNING

Hemkommen från en transportlöpning på 15,5 km för att hämta hem bilen. Vi lämnade in den för vi behöver en ljusramp, så dåligt hellyse och jag gillar inte att köra i mörker. Dock är bilen inte färdig för det hade krabbat för han som satte dit rampen men vi behöver bilen idag så får han den imorn igen. 

Skönt väder och behagligt tempo. 2 olika jaktlag va ute idag med och Sune fick tummen upp av en älgjägare. Sen är han rädd för vatten och vi sprang över 4 broar och då drar han sig direkt ut i mitten av vägen.
När vi kom hem la han sig direkt i soffan. Han älskar att sova! När jag drar på mig träningskläder blir han alldeles tokig för han ska med! Det är annat när det är jakt, då vägrar han lämna soffan😂 Men när han väl är ute så älskar han ju det.
Jag klippte ju mig i torsdags! Frisören höll dock inte med mig om att håret var så slitet så det blev bara ett par cm kortare men uppklippt. Jag som trodde att typ 2dm skulle ryka.

Igårkväll hade Tuva sitt födelsedagskalas för sina kompisar. Jag gjorde tacos till dom. Mannen är nere i Skåne för igår skulle de till Helsingborg med jobbet. Vi ska ju ner på kalas till kusinerna i eftermiddag så då hämtar vi hem han. 

2 kommentarer:

  1. Ja frisören tycke nog det var synd och klippa ditt fina hår precis som jag sa. Jättefin Sune är ser skönt ut i soffan
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men det kändes bra att håret inte var så slitet som jag trodde. Ja Sune är en liten soffgris ;)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥