torsdag 2 november 2023

HALLOWEEN, TRÄNING OCH LOV

Äntligen landat i soffan och det bästa är jag och barnen är lediga imorn❤️ De har varit lediga lite till och från i veckan nu när de har lov men imorn är jag ledig med dom. Deras önskan när de fyller år är att få åka till Jumpyard så nu när de fyllde år gav deras faster presentkort dit, så imorn beger vi oss till Helsingborg. Å de kommer att få hoppa tillsammans med sin kusin😊
I tisdags ville en kompis till Tuva gå bus eller godis inne i byn där de bor. Jag gillar inte Halloween men ville de gå så… Det spöregnade och var bäckmörkt men jag tog ett paraply och gick en bit bakom tjejerna när de knackade på hos folk, de var ju smarta och knackade på hos dom som hade pynt utanför för då visste de att de firar det på något vis. Varsin spann med godis fick de ihop, många hade det förberett redan innanför dörren. 
Igår var vi i Ljungby för Thea skulle röntga sin hand, jag och de små passade på att fixa ett ärende på Biltema åt mannen. Oliver hittade de eldrivna sakerna som en vespa och 4-hjulning.
Igår skulle jag ut och springa en mil och Tuva ville gärna cykla med, klart jag uppmuntrar om barnen vill ut och röra på sig! Vi tog det i hennes takt men jag kände att jag kunde gett mer men det blev för mörkt. Ikväll när jag kom hem ville jag ut och springa intervaller men det var alldeles för mörkt. Då är jag glad att jag har ett löpband i källaren så jag fick mina intervaller gjorda😊 30 sek i växel 3 och sen ökade jag upp i växel 4 de sista 30 sek. Så i växel 3 höll jag en hastighet på 13-14 km/h och i växel 4 var jag uppe på 15.7 km/h. Sen 1 minuts vila. Efter 5 intervaller hade jag 2 min serievila sen körde jag på så i 15 intervaller. Svettigt och gött efteråt! 
Oliver ville testa gå och springa på bandet efteråt så han värmde upp inför imorn😉 Då njuter vi av sista höstlovsdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥