måndag 20 februari 2012

HUSVISNING, ÄNDRADE PLANER OCH KISSFRI HUND

Vilket fint hus vi har varit och tittat på i eftermiddag!! Alldeles lagom stort/litet och mycket vitt. Stora fönster, hörntomt, lagom stor tomt. Köket va lite litet men Theas klasskompis bor jämte detta vi kollade på och jag fick kolla in hos dom och se hur de gjort om sitt kök. Men köket får bytas ut, set såg väldigt fint ut men det va gamla stommar och luckor, bara inskickade och ommålade. Vi öppnade en lucka och höll på att få den i handen...

När barnen åkt (snyft!!) så gick vi en sväng med Klabbe. Jag skulle ändå hämta ut ett paket.

Imorn skulle jag inte gjort nåt speciellt men det ändrades. Måste iväg och fixa lite ärenden och kolla läget. Jag och Klabbe ska ut och åka bil :-) Han får väl upp och hälsa på min farmor en stund.

Ååååh, jag är så stolt!! Voffsingen har blivit "kissfri" :-) Jag ringde veterinären och ska bara ge honom pillerna imorn med sen ska vi testa att sluta. Börjar han kissa igen så ska vi testa och kanske ge piller varannan dag eller 1g om dagen istället. Men att det lyckades!! Mitt uppdrag är snart slutfört ;-) Det är ju bara det att hunden har ju hoppat rätt in och tagit en plats i hjärtat... Vi kommer väldigt bra överens och gillar varann båda två!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥