måndag 13 februari 2012

VÄRDELÖSA STARTKABLAR

Det va meningen vi skulle sprungit en runda nu, jag och Klabbe, men det va för kallt. Vi sprang 1km så det får bli en längre runda sen ;-)

Inatt blev jag stoppad mitt ute i ingenstans. Där stod en ickesvensk och ville ha hjälp att starta bilen som stod mitt i vägen... Hur kunde han kört dit och sen bara stendog bilen? Jag försökte förklara att jag inte hade tid att stanna men han proppsade på att det skulle gå fort. Mmm visst, jag skulle bara köra in på en väg och lämna deras tidningar först. Hann ju tänka både en och två gånger att han spränger väl bilen i luften eller tar den så står jag där ute mitt i ingenstans. Men jag stannade, han pratade svengelska och skulle sätta i startkablarna. Men vilket ihopaplock, såna kablar har jag då aldrig sett förut. De satt liksom inte ihop i ändarna. Det såg ut som om han la kabeln på batteriet och sen knipsade fast kabeln ovanpå. Men så startade inte hans bil heller... Han började prata nåt om 5minuter - kompis - tåg till Malmö. Jaja visst, men jag måste köra!! Så sa han det igen men så tackade han och då körde jag.
Hans bil va ju stendöd och syntes inte där i skogen. Ingen triangel heller... Men nu har det gått mer än en timme så kompisen borde ju kommit...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥