tisdag 17 februari 2015

DET ÄR JU SEMELTISDAG!

Ja, idag är det ju semeldagen såg vi imorse, det kunde vi ju inte missa att fira med en semla☺ Max blev upphämtad av en kompis på förmiddagen och när vi ändå skulle in och hämta hem honom passade vi på att köpa med oss semlor.
 Ååå det är ju så gott! Thea sa att marsipanen är ju godast☺ Mmmm, mandelmassa men skitsamma, allt är gott!
Hur många har inte ätit semlor idag? Jag äter en, kanske två om året och undrar varför jag inte äter de oftare, men det räcker nog så ändå.

Ikväll åkte barnen till sin pappa, de stannade en dag extra och det va ju skoj☺ Men jag har allt sett att detta året är det 53 veckor så sen kommer vi ha de alla loven☺ Tuva har blivit täppt/snorig och nu ikväll känns hon lite febrig. Det blir ingen babysim imorn, vi tar en kureringsdag i soffan jag och lilla skruttan. Hon är lite hängig och vill mest sova. Men innan idag va hon hyfsat pigg och Thea lekte med henne.
 Tuva fick testa Theas docksäng som hennes mormor gjort till henne när hon va mindre. Passade perfekt! Bara det bullas upp med kudde omkring henne så funkar det fint. Lilla snutt, hoppas hon kan sova inatt och att det blir bättre tills imorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥