torsdag 26 februari 2015

BABYMASSAGE, NERFKRIG OCH IDROTT

Idag va vi på babymassage och jag tycker det är sååå mysigt❤️ Vad Tuva tycker? Hon snurrar mest i sidled eller ligger så det ser ut som om hon ska vrida nacken av sig när hon ska titta på alla de andra barnen som ligger på sina filtar. Jag la henne på mage så hon kunde få titta på alla, då lägger hon sig med rumpan i vädret och skjuter ifrån med benen så hon kommer in mot mitten. Hon är en rätt aktiv liten dam :-)
Men efter att varit vaken tre timmar (rekord) va gränsen nådd!! Hon va så trött och gnällig så direkt när jag satte henne i bilstolen så sov hon. Jag la henne i soffan när jag kom hem, så satte jag mig i fåtöljen och skulle läsa men tog mig en powernap. Hon vaknade till och åt och slocknade direkt efter igen :-) Snacka om helt slut bebis!! 

Om en liten stund ska vi ut och möta upp Max och hans kompis som kommer med bussen, de skulle ha Nerf-krig. Max fick en Nerfpistol igår och kompisen skulle ta med sig sin. (Han hoppas på fler Nerfpistoler i present så han kan kriga mot Linus). Jag lovade att jag skulle ta en av mina tavlor i trä och göra en pricktavla på baksidan, så killarna kan sikta och skjuta på poäng ;-)

Thea skulle vara kvar på fritids för de ska ha innebandyturnering nu på tre torsdagar. Jag tycker det är skitkul för som hon säger, hon är bollrädd, men vill ändå vara med (och är med) och kämpar och engagerar sig. Det tycker jag är bra gjort av henne. Jag minns själv att jag va bollrädd (är fortfarande) och ville inte spela några som helst bollsporter. I gymnasiet va vi några stycken som alltid skulle ut i spåret istället när det va fotboll och basket och sånt där. Vi fick på oss pulsklockor och begav oss, men inte till spåret, ne vi gick hem till en klasskompis och väckte henne som alltid försov sig när vi hade gympa på morgonen... Sen sprang vi i trapporna för att få upp flåset tills vi kom tillbaka till skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥