måndag 16 februari 2015

SPORTLOVSVECKA

Hej hopp, här har vi sportlov☺ I min fantasi, som jag hade räknat ut, så borde barnen sovit länge imorse, men nej, eller... Ett barn bara väntade på att Linus åkt från gårdsplanen för i samma ögonblick öppnades min sovrumsdörr och ner under täckena kom ett barn. Ett par timmar tidigare vaknade Tuva och åt, bytte blöja, somnade på min kudde så jag fick sova på hennes☺
Åh, igår gjorde Linus en grymt god pizza, eller en, det blev 4 plåtar. Olika tillbehör på alla och de va sååå goda! Sista plåten smakade vi inte ens på. Vi va mätta!
 Idag kom kusinen och två av hennes busfrön och jag fick paket☺ Mammapresent sas det att det va, och det va det verkligen! Imorn ska det användas!! Lyx med lite omvårdnad.
 Vi gick rundan för vi skulle få lite luft och motion. Kusinen fick ju årets julklapp så det va perfekt, nu vet jag hur många steg rundan är haha. Jag kommer nog upp i 10 000 steg om dagen iaf.
När vi hade kommit runt skulle vi ju grilla, utomhus, men det blåste för mycket så det slutade med inomhusstekta korvar. Jag tyckte det va aningens kallt så mig gjorde det absolut ingenting! Det tog ett par timmar sen innan jag tinade upp helt.

Nu är vi lediga imorn med och kanske, kanske vi får lite sovmorgon då☺

2 kommentarer:

  1. Så mysigt <3 vilken lyx att ha en man som är så glad i att laga mat!!! Här gillar ingen av oss den sysslan!! Kram gisan 💖

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥