söndag 22 februari 2015

HEMMAGJORDA LANGOS

Helgen swishar som vanligt iväg utan att vi knappt hinner med, en dag extra som helg hade inte skadat så vi hinner umgås ordentligt! Igårkväll va vi hos pappa och hans sambo, åt middag och tittade på melodifestivalen. Tuva diggade det riktigt, hon gillade när det blinkade på scen och va musik.
Idag pausade vi i städningen och åkte in till Familjen F och gjorde langos☺ Jag vet att de älskar det och såg ett recept på det i veckan och mms-ade över en bild och då frågade de när vi skulle göra det. Så idag blev det så. Jag tro bara jag har ätit det en gång tidigare och det va inte hemmagjorda.
Frun i huset satte degen på jäsning innan vi åkte och handlade.
 Lagom tills vi kom tillbaka kavlade vi ut degbitarna som skulle friteras. Jag tittade med stooora ögon, jag trodde ju det skulle stänka och ha sig och va lätt att börja brinna, men så va det ju inte riktigt... Det va ju jättelätt! Så friterade vi bitarna tills de fått gyllenbruna sidor, sen fick var och en lägga på vad de ville ha på sin langos.
 Mina hade gräddfil, gräslök, sikrom, rödlök och räkor, slurp!
Det va inte dumma grejer det! Första gången jag åt hemmagjorda langos men troligtvis inte sista☺

Nu blir det dusch och mat innan vi kryper ner antingen i sängen eller soffan. Jag är aningens trött efter många vakna gånger inatt så jag tror på sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥