tisdag 3 februari 2015

TUVAS DOPDAG

20150201 blev våran Tuva Anna Edit döpt. 
Vi gick i positionen in, med kör och konfirmander. Tuva var mest trött och ville sova så det klart hon fick ;-)
När hon döptes var hon glad och skrattade när prästen tog vatten på hennes huvud. Han döpte henne med napp i munnen och snuttefilt i handen... Så de blev heliga de med, så nu måste vi spara dom i hennes minneslåda :-) Jag och Thea hängde upp hennes ängel som vi får komma och hämta någongång i vår. Max och Linus hällde upp dopvattnet. Alla barnen som ville fick vara med framme och titta.
Efteråt var vi i församlingshemmet och åt smörgåstårta. Vi köpte en smörgåstårta lyx, med räkor och en med rostbiff. Eller ja, två av varje så vi hade en hel tårta över sen.... Men Linus jobbarkompisar blev glada ;-) Sen va det fika med bullar, kärleksmums, toscakaka och mazariner. Asså, vi hade huuuuur mycket kakor som helst över!!! De åkte med vidare till ett par arbetsplatser. Bättre än att slänga.

Dekorerade med gelehjärtan och Ahlgrensbilar, de gick åt :-) Å de fina servetterna gjorde kusinen och hon fick myyyycket beröm för dom!
Vi öppnade alla fina presenter hon fick och allt var verkligen jättefint! Vi ska köpa en hylla och sätta grejerna på och hänga upp det som ska vara på väggen.
Den här leksaken ovanför är köpt och sen helt omgjord. Fin va? Det står namn, födelsedag, födelsetid, längd, vikt runtom.
Det va en glad Tuva som var jättenöjd!! Hennes gudfar är allt en rolig prick, hon skrattade gott när han busade med henne❤️

Alla tre barnen har något gemensamt på sina dopdagar, en av gästerna har alltid fyllt år på dopdagen.

Tack alla som var med på Tuvas minnesdag❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥