onsdag 4 februari 2015

FÖDELSEDAGSPRESENTER

Ja må jag leva, ja må jag leva☺ Barnen ringde innan och sjöng för mig. De undrade såklart vad jag fått i present. Tanken va en videokamera men det blev något jag har mer användning för/önskade mig.
 Jag fick ett presentkort på Friskis och Svettis, så snart ska jag spinna! Jag väntar bara tills jag ammat klart, men det är ingen brådska. Kanske ska börja till hösten istället och ta och jogga lite ute istället när det är dags. Men nu ska jag vara med på Malins pass☺
 I fredags kastade jag min älskade innetofflor för de gått sönder. Så gissa om jag blev glad när det låg ett par nya i paketet!!
Jag är mer än nöjd!! De va riktigt varma och goa♥ Max fyller ju år denna månaden med så vi slår ihop kalasen sen i slutet av månaden. Linus och jag fyller ju bara med ett par veckor emellan och sen Max.
Till middagen, färsk pasta och lax, blev det ett glas päroncider.

Födelsedagen började med ett besök på BVC, där träffade jag en gammal klasskompis! Vi gick ihop på högstadiet, kul att se henne igen☺ Tuvan hade vuxit och är uppe i 58cm och över 5 kilosstrecket nu. Ingen stor bebis för hon har fortfarande 56 i kläder och snart 4 månader haha. Vi fick börja med gröt om vi ville och så får hon smaka det vi äter, men bara ett kryddmått i storlek. Men ne, vi väntar med gröt iallafall någon månad till.
Hon är så söt vår lilla smällkaramell, Ahlgrensbilar har hon på sig idag. Jag gillar de hela dresserna från Ullared, knäppe i grenen och halsen. Hon har precis vuxit ur den i stl 50 så då passade jag på att skicka bud när en vän skulle till Ullared i förra veckan. I rumpan står det BÄBIS.
Vi har varit på babysim med idag och där dök hon för första gången. Klarade det galant, ett litet vattendjur är vad hon är!

2 kommentarer:

  1. jag är i v. 34 och du må tro jag längtar efter att få träffa vår lilla unge. ska bli så underbart att få uppleva henne även utanför magen! =)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥