fredag 27 februari 2015

LYCKLIG FREDAG

Idag vaknade vi på strålande humör! Allihop. Ja, det va bara Thea som blev lite ledsen för hon inte hann säga hej då till Linus innan han åkte. Han behövde åka tidigare för han skulle till Ljungby. Men sen va alla glada och allt flöt på :-)

Tuva sov bra inatt, åt var 3e timme igen och sov 10 timmar men sover nu igen. Men nu är hon stor, hon ska inte somna i famnen på det viset hon gjort i 4,5 månad. Ne, nu duger inte det längre, sen igår, utan nu ska jag bära henne med hennes huvud i min halsgrop och sen ska hon hänga rakt ner med kroppen. Haha, idéer!! Men innan jag förstod det hann hon få både ett och två utbrott ;-)
Igår kom min härligt sköna, energiknippe till kusin inom på kaffe. Hon hade lämnat barnen och skulle till Ikea och då körde hon ändå förbi. Hon behövde lite bebisgos och känna hur det rycker lite i äggstockarna! Hon är som gjord för att vara mamma med sitt pedagogiska lugn. Jag hade behövt lite av det där ibland, känner jag. Jag hade nog behövt ha ett studiebesök på hennes jobb så hade jag nog fått ett annat tänk ;-) Men jag gör så gott jag kan och alla mammor är nog de bästa för sina barn❤️

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥