lördag 21 februari 2015

FIXARTANKAR FÖR HEMMET

Nu har jag tid att skriva lite :-) Sitter i bilen brevid en sovande tjej och har mannen som kör.
Igår va jag helt inne i blocket, hittade en kille som snickrar bord efter beställning. Men det är ingen brådska, Jag vet i mitt huvud hur det ska se ut och en vacker dag hittas det nog :-) Vi har bestämt oss för att börja göra iordning hallen iallafall för i och med att vi har trappan upp där. Ena sidan är ju öppen så vi behöver nog få upp en spaljé eller något att fästa en grind i för inom ett par månader börjar ju Tuva utforska världen ;-) Å trappor är ju som bekant, väldigt intressant! Å så vet vi inte om vi vill ha golvvärme i hela huset eller inte. Elen måste dras om och tar vi ett rum i taget blir det nog bra. 
Sist G va hemma började vi prata hallförvaring och igår la hon fram tre olika förslag hon ritat ihop till vår hall :-) Jag tackar för det engagemanget! (Hon har jobbat på Ikea förvaring haha)
Igårkväll körde jag in och beställde kinamat och under tiden va jag inne på KappAhl och pratade lite och köpte klart födelsedagspresenterna och bytte in lite åt både mig och Tuva. Så idag har jag tvättat upp en ny storlek i kläder till henne och om någon vecka kan hon nog börja använda det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥