torsdag 2 april 2015

PÅ VÅR GAMLA GATA

Idag va jag och Tuva på vår gamla gata, där vi bodde för ca 1,5år sen. Det kändes lite konstigt att köra upp där och jag saknar våran marklägenhet ibland. Där är nog det längsta jag bott på ett ställe. (Tro jag hade flyttat ....va va det nu, 13ggr på 12år när jag fyllde 30...) Jag flyttade dit när jag och barnen köpte vårat egna. Vi hade vår gräsmatta och min älskade hörna på baksidan och våra grannar! Men jag trivs kanonbra här ute på landet med :-) Men idag hälsade vi iallafall på vår gamla granne. Vi pratade på om allt möjligt och lite till, det va nog inte tyst 20 sekunder haha. Hon hade skaffat sig en superfin paviljong med vinrankor och vindruvor i som klättrar fint och ger en ombonad känsla. Perfekt uteplats. När jag såg den så såg jag den i en hörna på vår egen trädgård ;-)
När vi kom hem somnade den lilla damen på mig, såhär.

Linus slutade lite tidigare idag och började med att få ihop våra takelement i källaren. Sen blev det ett glas vin till middan, testade ett jag sett massa reklam för.
Jo, det va gott! Det ska jag köpa fler gånger.
Nu är det en hel påskhelg tillsammans❤️ Vi ska såga ner ett par buskar, klyva ved (grannen kommer och gör), påskmiddag hos svärföräldrarna och jag skulle vilja hinna slita ner staketet. Det är inget fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥