tisdag 28 april 2015

TISDAG

Tiiiiiisdag! Tuva är ju vaken max 2 timmar innan hon tar första vilan så nu sover hon och jag kollar lite på Nyhetsmorgon. Om en stund kommer kusinen hit, hon är barnvakt och vi skulle ut och gå en sväng. Men jag kunde omöjligt hålla Tuva vaken tills dess...
Hon åt sin gröt imorse och allt som går att kladdas med - ska kladdas med! Kommer det en liten bit mat på bordet så kastar hon händerna på det och viftar med armarna så fort det bara går för allt ska smetas ut. Å när jag lastat in en sked kommer genast ett finger efter in i munnen, alltid.
Är hon trött annars men inte kommer till ro kan jag bara sätta henne i bärselen så somnar hon, då är det bara att lägga över henne i sängen sen. Sen hon var sjuk är hon extremt mammig! Gah, jag kan knappt ha henne själv på golvet ens. Men annars kan hon sitta, säga hej och vinka :-)
Å det händer grejer i mina planteringar!! Nu minns jag ju inte om det är chili eller tomater... Det återstår att se :-)

2 kommentarer:

  1. hur hanterar du att bebisen är mammig. känner du dig begränsad eller tycker du bara det är mysigt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag känner mig rätt begränsad eftersom hon inte vill vara hos någon annan. Linus går ju bra även om det ska protesteras lite. Det är rätt jobbigt om det är något jag skulle vilja göra eller behöver göra något. Men jag tänker att det går över. Det kommer ju inte vara såhär för alltid.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥