onsdag 22 april 2015

SEMESTER? FLYTTAR GRANNARNA? LYDNAD

Idag sa det verkligen schwoff så är det.....nästan natt! Imorse när barnen åkt till skolan plockade jag ihop vagnar, en hund, ett barn och tillbehör till dom vilket såg ut som om jag skulle vara borta en vecka, om någon hade tittat in i bilen. Men ne, vi skulle inte ta semester, vi skulle bara åka till kusinen och ut och promenera en runda ;-) Nu kunde jag lämna tillbaks liggvagnen som jag fått låna av henne hur snällt som helst! Å med mig hem fick jag istället ett par kassar leksaker och en med kläder så då såg det istället ut som om vi varit i Ullared (önsketanke)  :-)
Sen var det bara hem och äta innan det var sovdags igen och sen kom barnen hem från skolan. Det blev ingen babysim eftersom tempen stod på 38 igen imorse, suck! 
Max var ute och övade på sina trix.
Sen kom en kommunkille ut och skulle kolla vår provgrop och mäta lite innan han skriver ett intyg till de som kommer och jobbar imorn. Å så började han fråga ut mig om våra "grannar" och vad de hade för verksamhet, om de är där ofta, om det är lika mycket bilar som det varit där idag mm. Å jo, de är där dagligen i veckorna och de är nog där i skift och ganska många. Vaddådå undrade jag såklart. Ne, då var det en grej som inte är så bra där inne så där får inte vara någon, åtminstonde inte sommartid. Hoppla
Ikväll var jag med Max på idrottsskolan, inte bara jag, Oden med :-) Hundtricket funkar hahaha. Vem faller inte för en valp? Det var scouterna och när vi ändå var ute i skogen tog jag med honom så övade vi lite. Men i helgen börjar vi på valpkurs! Där är jag lika oerfaren som Oden så det ska bli kul. Kursen började förra söndagen och jag mejlade idag. De skulle skriva ihop en sammanfattning till mig om helgen så skulle vi komma på nästa träff :-)
Just nu övar vi på att inte jaga katten! Diesel fick han stryk av när han kröp under bilen till henne så hon är inget kul. Men Lillekissen är roligare, förutom när jag låter honom ligga jämte mig och han sträcker ut sig eller busar med mig och Oden får snällt sitta brevid och titta och låta bli katten, det är djurplågeri tycker Oden haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥