söndag 26 november 2017

NU ÄR NAPPARNA LÄMNADE

Gokväll i stugorna😊 Jag får passa på att skriva när jag ändå sitter och ammar, nu för tiden tar det ju typ en halvtimme.... Jag hann stoooorhandla och tvätta bilen mellan matningarna innan, det gäller ju att planera haha.

Igår va mannen nere i Skåne på jakt så jag och småttingarna va hemma hos pappa och hans sambo. Träffade "syrran" och hennes bebis med och Lillebror fick en sån mysig present fast det dröjer nog ett par månader innan han växer i den😊

Idag åkte vi ut i skogen för vi hade planerat sen innan att Tuva skulle ge sina nappar till rådjuren, rävarna, älgarna, vargarna och grisarna idag. Hon har skrivit brev till tomten och han har svarat.
 Jag hoppas vi har hittat alla napparna nu så det inte finns en enda kvar här nu när hon ska sova.
Jag behövde energi lite snabbt så istället för att stoppa ner handen i godispåsen så gjorde jag en smoothie och det gick ju ungefär lika snabbt!
Tuva och mannen åkte ut lite före mig och Lillebror och satte påsen med nappar på en stubbe. Jag bytte ut den mot en låda.
 När hon såg lådan och öppnade så blev hon alldeles salig❤
Nu håller vi tummarna att läggningen går bra😊

2 kommentarer:

  1. Hon är väl för duktig Tuva och så smart och lämna de till djuren i skogen, dom behöver de säkert. Men hur är det lillebror har va, haha. Men nu fick hon ju Bamse och den är ju så söt och gosig.Vilka fina och härliga ögon Tuva har hon är ju så söt.
    Ha en fin start på adventsveckan från Österlen/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja djurbebisarna behövde napparna nu :-)
      Ja lillebror har napp så han får göra likadant om ett par år haha.
      Ha en fin vecka du med

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥