onsdag 12 december 2018

EN HIMLA MASSA SNYGGT

Jag sitter och spånar på julklappar och har ni, liksom jag, barn i tonåren så duger inte vilka kläder som helst! Jisses såna klädbekymmer det kan vara, i alla fall i detta huset😉 Jag sa till henne att kolla lite på nätet och visa vad hon önskar sig och när jag själv satt och kollade lite så hittade jag till Johnells och den sidan hade jag aldrig hört talas om innan. Men jag kan ju säga att den sidan är the one för tonåringen! Hon som helt plötsligt intresserat sig för märken så jag ska visa henne denna sidan för där finns massa snyggt! Alla möjliga märkeskläder, skor, väskor mm.







Helt ok priser som tex Leviströjan kostar som vilken hoodie som helst. Ugg´sen passar ju inte henne direkt men visst va de väl söta?










Det finns ju inte bara till barn, även kvinnor och män och det finns verkligen SÅ mycket snyggt! Helt klart värt att kika på. Jag gillar den stickade tröjan och blusen. Träningstoppen hade suttit fint den med. Jag vet inte när sista dagen är för att paketet ska hinna fram i tid men nu kommer ju leveranser på lördagar och söndagar så akut panik känns det ju inte som. Hoppas ni inte har allt för mycket julstress och jag tyckte bara det fanns så grymt snygga kläder mm här så jag ville bara ge er ett tips ifall ni har någon klapp kvar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥