söndag 30 december 2018

NY BIL 2019?

Näst sista dagen på detta året, har ni några planer/drömmar för 2019? Min största omställning blir ju att föräldraledigheten är helt slut så nu blir det "allvar" igen. Annars inga större grejer.
Jag gick och funderade lite på det här med bil, vi är nöjda med vår för efter incidenten dagen innan vi skulle på semester så har den ju faktiskt funkat felfritt men det kommer ju ändå alltid en dag då bilen behöver bytas ut. Det är ju inte direkt bara att gå till bilhandlaren och peka på vilken bil man skulle vilja ha. Är du dessutom ute efter en speciell bil så finns det ju många olika möjligheter att få tag i just den bilen man skulle vilja ha.
Alla dom här gamla bilarna och "raggarbilarna" som folk glider runt med på somrarna det såg jag att man kunde importera från Usa tex. Eller någon stor snygg SUV som inte är så lätt att få tag i här, då hamnade jag på en sida där de skötte allt med importering. Lätt som en plätt tydligen fast det kostar väl en slant men ingen bil är ju gratis direkt men det lät ju smidigt att importera bil från USA
Det är en sån här söt liten bil jag får köpa när barnen flyttat ut för nu hade vi ju inte fått plats😉


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥