söndag 22 september 2019

MASSA TRATTISAR I SOMMARVÄDRET

Innehåller annonslänk för Glossybox

Vilket otroligt fint väder vi haft i helgen, 21 grader🌞 Igår var vi uppe tidigt så mellan 8 och halv 11 var vi ute och plockade kantareller hemomkring. På eftermiddagen var vi hos min bror och hans familj, barnen fick åka traktor till Olivers stora förtjusning. Han blev blyg när svägerskan ville köra med han i knät men när mannen höll han i famnen och min bror körde gick det bra. Han strålade hela han bara han fick sitta i den🙂 

Idag åkte vi ut till "jaktskogen" och plockade 10 liter trattkantareller och sen kom pappa och hans sambo ut och grillade korv med oss. Så himla mysigt. Det är ren och skär terapi att vara ute i skogen och som tur är så är mannen och jag likadana där! Å barnen älskar det med.
 Har ni sett en sån söt liten grill? Mannen va inne och köpte den i förmiddags och den är ju perfekt som picknick-grill vid stranden, på jakt och andra utflykter.
När vi tömde påsen med i spannen så blev den full! Det var gott i grytan vi åt till middag.
Idag fick Tuvas gympa flytta ut och vara utomhus då det var fotbollsmatch och omklädningsrummet upptaget. Så de fick leka på den nya lekplatsen bakom affären i Häradsbäck och den uppskattades! 

Nu kommer vi in i sista hela veckan i september och sen säger det bara swish till advent. Brukar ni köpa adventskalender till er själva? Jag gjorde första gången förra året och då blev det den här⬇️ och jag gillade innehållet. Nu har de släppt 2st spoiler och jag kan inte bestämma mig om jag ska ha den eller inte. 
Vill du köpa dig en egen Glossybox adventskalender så kan du göra det via länken. Eller läsa om vad det är för något. Är du prenumerant får du förtur och en rabatt när den släpps 25/9😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥