fredag 13 september 2019

MORGONPIGG

Idag är barnens förskola stängd så deras farmor kom med tåget inatt och är hemma med dom. Jag vaknade vid 4 av regnet så jag steg upp och tog en kaffe och en banan, packade ihop min frukost och åkte till gymmet. Det var längesen jag tränade innan jobbet nu men Imorse kunde jag ju i och med vi hade barnvakt. Jag trodde jag skulle vara själv men strax efter mig kom en kille och när jag var färdig 20 i 6 kom det flera stycken.... Så mycket morgonpigga människor🙂
Det var himla skönt efteråt, duschade och körde till jobbet och åt min frukost innan barnen kom. Tur för mig att jag hade en extra tröja i jobbväskan för jag glömde tröjan jag skulle haft hemma...
Nu är träningen gjord och det är 100% fredagsmys när jag kommer hem till barnen❤ Igår gjorde de chokladbollar och nu börjar Oliver vilja hjälpa till och ta lika mycket plats som Tuva så nu får hon konkurrens.
Det mysiga är att han vill läsa bok med nu innan de lägger sig så då läser vi tillsammans i vår säng innan jag och Tuva går in till henne.
Såg denna på Instagram, mysigt men jag hoppas det dröjer ett tag till innan vi får snö😉

1 kommentar:

  1. Va du är flitig och träna! Ja du tiden den rusar snabbt fram snart dags och tänka på klappar, haha jag har några redan faktiskt.
    Trevlig helg/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥