måndag 16 september 2019

VILL INTE BLI SJUK

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Apoteket

Vilken dag, nu har jag bäddat ner mig och tagit både alvedon och ipren, jag vaknade med väldans halsont Imorse och nu är jag dunderförkyld med... 
Jag var på utbildning i Osby det första jag gjorde och mådde inte så bra då heller så jag fick inte ut så mycket utav morgonen. Hoppas det är bättre imorn. Det blir ingen träning imorn iallafall och jag vill verkligen inte bli sjuk!

Jag jobbade länge idag så det var bara hem och äta innan jag och Tuva skulle åka till hennes simskola. Hon tycker det är sååå roligt och kan redan simma under vattnet säger hon. Varför lär man sig det först? Att simma under vattnet. Resten av veckan slutar jag tidigt så det ska bli skönt.
Nu mina vänner vill jag ge er ett tips, om ni som jag använder produkter från Emma S så hittade jag att de har 25% rabattApoteket. Där fanns flera medlemserbjudanden så jag passade på att bli medlem😊 Jag gillar att sova med ansiktsmask så jag köpte bland annat denna ansiktsmask.
Just nu har de även 20% vid köp över 300:- för alla nya kunder med koden: nykund20 och det gäller till och med 30/9🙂

1 kommentar:

  1. Har varit så förkyld i en hel vecka och tycker det sticker i näsan igen, har haft sån hosta också och nu ont i bihålorna. Verkar till att va en ettrig förkylning som valsar runt. Krya dig/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥