tisdag 10 september 2019

VILKEN DRÖM

Igår började simskolan för Tuva och de stora barnen stannar extra i veckan så simskolan och fotbollen krockar lite med varann. Max vill ju hemskt gärna cykla till träningen så igår fick han testa det men jag tycker det var för mörkt när han skulle hem så mannen får hämta honom nästa gång.

Nu har de grävt klart här ute så i veckan får vi förhoppningsvis värme för nu är det lite kyligt. Vi kan inte ens tvätta för det torkar inte... Men nu när de gjort om värmen och fixat så har källaren fått sig en städomgång och jag skulle vilja kasta allt som finns i det andra rummet där nere. Max skulle ju vilja bo där säger han för då hade Oliver fått ett eget rum men jag vet inte om jag vill låta han bo där... Många gånger har jag tänkt på att skaffa ett Attefallshus på baksidan till de stora barnen. Tänk så skönt, där kan de spela sin musik så vi hade sluppit höra den (nåja, dunket hörs ju ändå) och de hade fått sköta sig själva och testa på att bo i sitt eget.
Alltså kolla, det finns ju sååååå många mysiga attefallshus så det är ju nästan så jag hade kunnat tänka mig att ha ett eget litet hus som stuga. Visst är de gulliga? Det finns många olika modeller och storlekar men en modell större än en lekstuga hade ju passat bra😊 Tänk när barnen har flugit ut då hade vi själva kunnat bo i ett sånt här, jag blev nästan kär i det sista huset haha. Det hade varit en dröm.
Vad tycker ni? Har ni någon erfarenhet av attefallshus?

4 kommentarer:

  1. Ja håller så med dig skulle mycket väl kunna ha ett sådant, inte så stort lagom och städa. Har du kollat på Tiny living jag tycker det är hur coolt som helst hur folk har det. Inga onödiga prylar och ja helt enkelt så mysigt. Börjar bli lite småsvalt om nätterna, vart tog sommaren vägen, den som var så ljuvlig men gick så snabbt.
    Men satt och tänkte nu går vi mot raska steg framåt och jag gillar julen, såg att en hel del butiker redan startat vilket jag tycker är för tidigt.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har aldrig hört talas om Tiny living, är det en hemsida eller Instagram? Det lät intressant :)
      Ja gu så kyligt det börjar bli,det är mysigt med mörkret om kvällarna men det kunde vara lite varmare haha.
      Ja det känns tidigt med julgrejer nu men jag vill till Ullared och spana in deras julsaker ;)

      Radera
    2. Tiny Living ser du på youtube och det är så intressant och se hur de har lösningar på liten yta. Så kolla du på det.
      Kram/MH

      Radera
  2. I've been surfing on-line greater than three hours nowadays,
    but I never discovered any interesting article like
    yours. It's lovely worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the web
    shall be much more useful than ever before.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥