lördag 19 december 2020

HEMUNDERVISNING, VÅRDCENTRALEN OCH ETT NYTT RUM

 

Här håller vi på att elda ifatt vårt kalenderljus jag hittade i lådan. Så blir det när jag köper grejer "i tid" då glöms de bort lite grann😉

Nu har de stora barnen hemundervisning så de har varit hemma några dagar, smidigt och skönt, tycker jag. Jag tror inte de tycker likadant haha.

Igår kom min jobbarkompis och hämtade mig och skjutsade mig till vårdcentralen för jag skulle ta bort mina klamrar. Det var ju inte en speciellt skön känsla att göra det, jag tycker det gjorde lite ont. Jag bad sköterskan ta kort både före och efter hon tagit bort klamrarna och hon hade jobbat på neurokirurgen och sa att jag legat i ett skruvstäd och "hängt i luften" med huvudet och då var det ju inte alls konstigt att jag har varit öm! Skruvarna har ju suttit åt rätt hårt för det kändes som hål på 3 ställen.

Hua, lite läskigt tycker jag allt.

Nu är jag stripad och får inte tvätta håret på ett par dagar igen.

När jag var klar på vårdcentralen så åkte vi upp till förskolan och hämtade hem Oliver. Sååå roligt att få se personalen igen. Jag lämnade varsin låda tomteskum till dom och önskade God Jul. Sen var det hem till familjen och ha fredagsmys❤


Idag fick vi för oss att börja fixa med ett nytt rum, Oliver behöver ett eget för Tuva väcker honom om nätterna ibland. Vi ska göra ett rum av hallen uppe där vi hade tv-rum innan men nu hänger där mest tvätt. Max ska få det nya rummet så får Oliver Max rum. Oliver vill bära upp sängen direkt och har börjat rensa sina kläder säger han, han tog en spann och la ner de i😅 

Pappa och hans sambo kom förbi och lämnade julklappspengar till barnen och sen har jag varit ute och gått 7km. En härlig dag.

1 kommentar:

  1. Åh det var inget vidare och se, vad du gått igenom men så skönt det är över. Har du haft det i många år eller? är det bättre redan nu med din huvudvärk, det är nåt jag ogillar den där skallebanken.
    Redan ute och går så långt du är verkligen driven och flitig. Lille Oliver börjar bli stor nu. Denna julen kan vi skriva till historien men vi gör den till det bästa i alla fall och myser till det hela.
    Må väl. Kram/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥