söndag 13 december 2020

LIGGER I LUND

 Nu är jag vaken, iallafall för en stund🙂 I fredags när jag kom in och skulle förbereda var klockan 7, jag frågade när det var dags. Planen var 7.45! Ok, det va snabbt. När det kom en grönklädd med rullstol kom tårarna, jag blev rädd och det kändes riktigt obehagligt. Vi åkte ner och kom in där det stod många grönklädda på rad och jag fick hoppa upp på en annan säng för att sedan åka in i operationssalen. Tårarna rann och de frågade om de kunde säga något som lugnade mig men jag sa  bara söv mig! Sen ska de nog ha väckt mig där nere innan jag kom upp på uppvak. Där kollade de ju mig var kvart så det va inte länge jag sov i taget och så tjatade de om namn, personnummer, år, var jag är mm. Efter några timmar kom jag till mitt nuvarande rum. Jag fick middag och kvällsmacka men innan dess var jag proppad med piller. Men på kvällen mådde jag akut illa och så kom det upp. Sen höll det på så några ggr den natten så tillslut fick jag dropp och syrgas. 

Jag var helt sönderstucken med ett jättestort blåmärke på högerhanden. Igår fick jag ett piller mot illamående innan jag skulle äta och det hjälpte. I förmiddags började jag må konstigt så då fick jag ett piller till och efter lunch sov jag. Nu är det nog fika men jag skulle tro att jag förlorat något kilo här.... 

2 kommentarer:

  1. Åh Lotte det har varit tufft för dig men du är en kämpe. Så obehagligt och må illa men inte så konstigt efter ett sådant ingrepp. Roligt och höra från dig så här på självaste lucia. Önskar dig god bättring så du snart är hemma igen hos din familj.
    Stor Kram/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥