fredag 26 november 2010

MÄTT & MIN HOBBY...

Ojojoj så mätt jag är... Å ojojOJ så mycket chips jag har ätit!! Brodern med sambo kom förbi ikväll så de stannade på middag, snacks och kortspel :-) Efter lite om och men så kom en borttappad sak till rätta, så den ska fraktas imorn. Så är det när vissa har för många bilar att hålla reda på haha.
Barnen ligger och sover. Om en timme ska bonusbarnet väckas, jag ska hämta föräldrarna och skjussa hem familjen. Hoppas alla 3 är nöjda med kvällen!! För det är vi :-) Barnen har mest lekt mamma, pappa och barn. Max har bytt roll den här gången. Från katt till hund :-)


En hund med simglasögon.

Jag har lagt mig nu och ska läsa innan jag beger mig ut. Jag kommer somna!! Så det va ju bäst att ställa klockan. Min alarmlista är snart full med tider. Varje timme. Jag har tex 05.50, 05.55, 05.57... Måste ha lite mer tid beroende på när/var/hur jag ska upp haha. Å igår räknade jag mina tider som jag hade inlagda. Sammanlagt finns det 31 st.... Å nu kom då ytterligare en, så nu finns 32 tider att välja mellan... Helt sjukt, men alla har vi våra olika hobbies att samla på ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥