torsdag 7 maj 2015

BARNOLYCKSFALL OCH GUGGIG RUMPA

Här fick jag väcka Tuva halv 8 för Thea skulle hinna med skolbussen, jag skjussar ut de till vägen. Idag skulle Max klass bada så jag skjutsade honom till simhallen och sen handlade jag påvägen hem. Kom lagom tills affären öppnade, lagom med folk då med ;-)
Igår gick vi en kurs i barnolycksfall.
J I S S E S vad vi lärde oss saker!! Vilken TUR vi gick båda för det hade jag aldrig kunnat återberätta. H har tjatat på mig.....sen Thea föddes att jag borde gå kursen. Å nu va det sista innan sommaren och tänkte nu eller aldrig så vi gick bägge två. Thea och Max lämnade vi av på mammas jobb och gissa om de blev lyckliga! Sen åkte de hit och la sig senare. Tuva hade vi med oss och hon skötte sig galant! Det underlättade ju när vi skulle öva allt. Har ni inte gått någon sån kurs - gör det!

Asså mitt barn.... Thea var med mig i duschen för ett par dagar sen. Så tyckte hon att jag såg "guggig" ut, eller hur hon uttryckte det. Ja men rumpan har blivit mjuk, sa hon. Mmmmm jo det blir lite så när man får barn. Sen skakade jag loss så det fladdrade och hon skrattade ett sånt där härligt barnskratt som kommer ända från tårna. Jäkla unge haha.
Men hon kompenserade upp det med att laga fisk igår, vi fick ju hjälpas åt så allt var klart tills Linus kom hem från jobbet för sen skulle vi ju iväg rätt snabbt.

1 kommentar:

  1. Touche. Outstanding arguments. Keep up the great effort.

    my web site - Innovative Android Puzzle Game

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥