onsdag 20 maj 2015

FÅTT UPP FLÅSET FÖR DAGEN

Jaha då började jag dagen med att få upp mitt flås! Asså ibland svär jag högt över hunden, väldigt högt! Han vet att jag håller Tuva i famnen när vi ska gå ut på baksidan, vi har ju inte fått upp staketet än efter grävningen, och han tar sin chans. Å han får Oden med sig som tycker det är jättekul att springa rundor. Men han kommer ju iallafall tillbaks när det dyker upp en bil. Jag sprang in och satte Tuva och for efter Maister som ett skott och fick tag i han. Nu är det arrest och ingen utgång utan koppel!!! Gggrr. Det gör ju allt lite mer komplicerat och tidskrävande. Ne, det får kanske bli hundgården igen om dagarna, men där klättrar han ju över staketet.... När de grävde flyttade de lite på nätet som vi lagt som tak så det måste vi med lägga rätt. Denna hunden är femtanjävlig till att hitta på hyss.

Skönt att Tuva är lättare att ha och göra med än Maister haha, jag la henne i sängen och hon pillade lite i mitt ansikte sen sov hon. Så nu är det Nyhetsmorgon och kaffe i sängen. Vi som aldrig skulle ha tv i sovrummet. Men så fort bordet är helt klart ska vi flytta ut tvn igen. Nu luktar där lite mycket bets. Jag ska visa bordet sen. Såååå snyggt!!

Igår var jag och lunchade med kusinen på Thai Palace. Buffé med sushi och annat gott. Å så var jag inne och köpte med mig muta ifall Tuva skulle vakna och inte vilja sitta still. Hon sov en bra stund så jag hann faktiskt äta en portion i lugn och ro :-) Men sen blev hon ju glad över att få ett par krokar, synd de klibbar så bara. Men nångång ibland går det ju bra.

Nu ska jag ta kort på bordet, aaaah va nöjd jag är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥