måndag 4 maj 2015

TJÄÄÄÄNA

Måndag igen, den braiga måndagen - när de stora barnen kommer hem!! Det har varit skönt med lite längre helg och det är ju inte länge tills det är så igen :-) Men igår vaknade jag på vääärldens sämsta humör!! Vet inte varför men så va det. Gick på valpkursen med Oden och det gick jättebra, han sköter dig fint. Väldigt lugn hund. Denna veckans läxa är att han ska gå jämte mig och vi ska ha kontakt hela tiden, även om det är liv och rörelse runt omkring. Å på söndag ska han få spåra upp mig i skogen. Det ska bli intressant!!
När vi kom hem satt humöret i. Det gick inte över förrens Tuva sov på eftermiddagen och när hon somnat så sov jag själv med inom en minut. 1,5 timme senare vaknade vi på strålande humör igen!!
Brorsan och hans familj va här på eftermiddagen och hjälpte till med veden, nu är det en dag till i helgen sen är allt klyvt och klart!! Vilken tid det tar, men vi har mycket ved sen:-)

Idag va vi inne i byn tidigt, jag var på mvc och tog blodtryck, iiiiinget bra!! Nu har jag mejlat njurdoktorn så får vi se vad han säger... Förmodligen medicin igen :-( Men då vet jag ju varför jag haft sån huvudvärk iallafall.
Igår fick Tuva gå loss på gröten själv när hon tyckte att hon ätit klart. Haha, det var ju toppen tyckte hon :-) Sen va det raka vägen in i duschen och pyjamasen i tvätten. Men lycklig var hon! 

Jag är glad att vi kollade på lillebror på rallyt förra helgen för han körde i lördags med och nu blir det inget rally på ett tag.... Ingen bil och sprickor i revbenen. Jaja, så kan det gå, tur det inte tog värre!! Hoppas han får ut filmen från den pajade kameran för han lägger ju ut när han kör, på youtube.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥