torsdag 28 maj 2015

HUR KAN MAN LÄMNA ETT SKADAT BARN?

Här är vi precis hemkomna för öppna förskolan, tror jag att det kallas iallafall... Vi mötte upp en vän och hennes lilla tjej där imorse så har vi sjungt och fikat. Trevligt. Det var en trött tjej jag åkte hem med så hon slocknade omgående i bilen så det var bara att lägga över henne i sängen. Meningen var att vi skulle åkt bort till en tjej med hjärnskakning men så ringde Linus och tvättmaskinen kommer visst alldeles snart :-) Så det var bara att åka hem.
Men alltså... Igår blev ett barn påkört av en vuxen kvinna (över 50)  inne i byn (båda på cykel), barnet har många skrubbsår och fick hjärnskakning. Den vuxna lämnar en lapp med namn och telefonnummer och cyklar därifrån!!! Hur kan man göra så? Barnet behövde till sjukhus och åkte med ambulans. Helt otroligt hur folk tänker, eller inte tänker. Borde det inte vara smitning? Men hon lämnade ju lapp....
Fasen när jag var hos kusinen och hennes son körde ihop med en gammal farbror hjälpte vi ju honom till vårdcentralen och var med honom inne när han plåstrades om och kollades. Nä, skäms på dej damen!
Ikväll ska håret slingas :-) Jag har tröttnat på att lägga färg så mina ofrivilliga slingor ska få sällskap av frivilliga slingor och förhoppningsvis inte synas så mycket sen... Ibland är det nackdel att vara så mörk ;-)

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥