söndag 17 maj 2015

VÅRAN SÖNDAG

Idag hade vi en väldigt intressant och lärorik dag på valpkursen. Men vi lyckades undvika de värsta skurarna! Då hade vi tur att vara inne på teori eller i tältet för guuuuuuu så det spöregnade emellanåt!! Vi pratade hundens välmående, lite sjukdomar och sånt idag. Så ikväll har vi klippt Odens klo, han la sig till rätta i Linus knä och njöt av att någon pillade på honom haha. Han älskar när vi känner efter fästingar och allt annat som innebär lite kel. Inte direkt som andra djur som ska slita sig fria och bara ska bråka när klorna ska klippas ;-)
Den här vildningen då? Hon ska bara stå! Hon tar tag i våra händer och reser sig, varför sitta still liksom. Ne, vi ska ut och gå. Jag trodde hon skulle vara ganska lugn och lite senare med att stå/gå men ne, på nån dag nu har det hänt mycket! Det är full fart och tjabbar nåt makalöst. Det händer verkligen mycket från månad till månad. 

I eftermiddag va jag och Tuva först hos familjen F och fikade och pratade. Det var ett tag sen vi sågs! Ena tjejen där är 12 och var vääääldigt intressant, t o m så hon kunde bära omkring den annars väldigt mammiga bebisen :-)
Sen plockade vi upp Linus och åkte ut till familjen Johansson. Denna härliga familj mitt ute på landet. Jag och dottern i huset gjorde kladdkaka och så fikade vi. Å så klappade vi kaninungarna, ååååååååå sååå söta!! När de var nyfödda såg de ju ut som små......ja...nakna råttor. Men nu är de söta när de fått päls :-) Väldigt söta. Så söta så det till o med hade fått plats en till ute i kaninburen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥