torsdag 21 maj 2015

VINST, AVSLUTNING OCH DJURPLÅGERI

Godmorgon denna torsdag, mår hur bra som helst!! Igår va en rolig dag då det ringde på förmiddagen och jag ska fundera till måndag om jag vill bli deras säljare. Så fort jag lagt på luren ville jag ringa tillbaks och säga ja, ja, JA!! Funderat mkt fram och tillbaks men jag ska testa en collection så får vi se hur det går :-) Åka på Formexmässan och känna och klämma på kläderna. Det kan ju bara bli kul!!

På eftermiddagen vann jag en tävling på Facebook. 500:- att handla för på Love Forever, så den här är påväg hem till mig :-)
Oversize topp. Thea fick något liknande när hon fyllde år och den såg så skön ut och jag hade tur att de hade något liknande här. Ser hur mysig ut som helst!!
Max var nöjd över sin medalj :-)

Igår var det avslutning på idrottsskolan och alla gick i ett tåg från torget ner till fotbollsplanen. Det var olika stationer som man kunde göra och sen medaljutdelning så barnen hade superkul! De sov gott inatt och va liiite trötta imorse då de kom i säng lite senare igår.
När vi kom hem blev jag överöst med pussar av Tuva, man kunde tro jag varit borta i en evighet haha.

Här har vi haft hundplågeri imorse, tycker Maister!! Vi var ute och gick och bak en lada i närheten satt det en hare. De fick lukta och när den hoppade iväg så fick de spåra och när vi kom ifatt den och Maister fick syn på den var jag nog dummast i världen som höll i honom när han hoppade på bakbenen och ville springa efter den ;-) Det var ett rådjur här med men det lät vi vara, vill inte störa ifall den ska ha ungar.

Nu ska vi göra oss klara för lekdejt :-)

2 kommentarer:

  1. Vad är det för jobb? Hihi super nyfiken <3<3

    SvaraRadera
  2. Du får veta i eftermiddag :-) Jag ska nog involvera dig i det här haha

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥