lördag 2 maj 2015

PORRBILDER FRÅN ÖSTERRIKE

Nu är vi påväg hem efter en heldag hos Tuvas farmor och farfar. Vet ni vad jag fått hem? Jag är nöjd!! Nu ska det målas och fixas, men inte med vad som helst. Jag ska gå till målaren som Linus jobbar med ibland så det verkligen blir rätt, så som bilden är i mitt huvud.
Jag och svärmor var ute och gick med två av hundarna. De har ju 4 snygga hundar (lajkorna är jag kär i!!) och vi hade våra 2 med oss.
Inte lätt att se, men låååångt där borta är Turning Tourso haha. Man ser ju sååå långt över de skånska åkrarna.
Jag försökte fånga tre av hundarna på bild, det var de tre som var ute och lekte. Hur lätt liksom...
Ne, det gick inte...

Usch, fick hjärtat i halsgropen och vågade knappt titta. Maister fick något konstigt för sig och kom inte upp. Han snurrade rundor på rumpan och kunde inte resa sig. Jag fick flashback från Jäger och ropade på Linus. Efter en stund kunde han ju komma på benen men var lite lugnare, de undersökte honom och lite senare var han som vanligt igen. Han hoppade över staketet till tiken som löpte och då var det inget fel på han! Jag sa ändå på morgonen att det vore ju fan om han får borrelia med. Vi trodde ju Jäger hade epelepsi för han fick anfall men det var nog borrelia. Ne, hoppas det var en engångsgrej och att de bara busat för hårt!!
Linus och svärfar var uppe i skogen och la viltspår (han är dommare) och då testade de ett på Oden och han var tydligen jätteduktig :-) Det ska nog bli jakthund av han med!! Åååå min lille gosse, nu är han haj på vår läxa tills imorn på valpkursen, nu kan han ligg utan problem!! Hahaha när vi pratade om pli på hunden och att han kan ligg sa min kära vän "jag har med pli på XXX (hennes man) säger jag att han ska ligga - då gör han det!" Tro fan, det hade jag med gjort om min fru sa så, sa Linus...

Sen fick vi grillat, aah så gott, allt på någon stor platta ovanför grillen. Å ett glas vin till det.
Sen tittade vi på porrbilder från de var i Österrike med löptiken. Nu vet vi hur det ser ut när de får till det, inte visste jag att de satt fast rumpa mot rumpa länge. Alltid lär man sig något haha. Men nääää attans, jag har ingen bild att bjuda på ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥