tisdag 25 juni 2019

KANINGOS OCH HEMMAGJORD SAFT

Hej hopp. Jag avslutade kvällen på gymmet vilket resulterade i inte så mycket sömn då jag drack på tok för mycket vatten😉 Men men, skönt att ta i och se att det händer något för jag körde 3 cirklar och i sista ökade jag vikterna på allt. Lite surt bara att jag inte lyckas synka wellness-appen med runkeeper.

Nu är jag inne på sista dagarna innan semester och jag har börjat förbereda allt inför efter semestern. Jag får 2 nya kollegor. Ikväll ska vi hem till en kollega när vi har Apt, sista för terminen och då är det trevligare att sitta på hennes altan. Chefen har beställt planka så det ska bli gott. Men först ska jag hem till det här;
Ser ni den lilla lilla kaninungen vid Tuvas hand? Om inte de här blir tama så undrar jag. Tuva kelar med de så fort vi är hemma, de följer med henne överallt. Den ena har öppnat ögonen nu och de börjar bli så söta. När de är nyfödda ser de ju mest ut som små grisar men det händer mycket på en vecka.
 Tuva och jag gjorde en sats jordgubb-flädersaft som är klar ikväll. Vi ska göra en vanlig fläder med och sen fryser vi in till 2 satser till. Vi har 6-7 fläderträd så vi har massor.
Den är sååå god🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥