torsdag 6 juni 2019

6 JUNI

Hoppas ni haft en bra nationaldag och att solen har lyst på er. Det har ju varit riktigt riktigt varmt här iallafall. Jag var på gymmet vid 9 och tänkte träna tidigt innan det blev alltför varmt men när jag körde dit var det ju redan 25 grader... Sen hämtade jag hem Max som sovit hos en kompis efter Liseberg igår och sen har vi haft kalas idag. Vi satt ute på altanen och som tur va så fläktade det, även om jag älskar värmen så antingen får det gärna blåsa LITE GRANN (hatar blåst) eller så får jag gå utan kläder och ha så jag kan svalka mig, åtminstone doppa fötterna i nån balja.
Vi fick kånka upp det långa tunga bordet på altanen så fick alla plats. Jag köpte ju ett sånt där bord som brukar så vid rastplatser fast mitt är dubbelt så långt och väldigt tungt. Perfekt när vi är många🙂
Vi grillade hamburgare och hade både bröd och svägerskans hemgjorda potatissallad till och pommes mm. Men alltså hennes potatissallad mums så god den är!! Sen hade hon gjort tårta med kolatäcke och till och med Tuva åt med god aptit för annars är hon inte så förtjust i tårta. Väldans trevlig eftermiddag/kväll. 

4 kommentarer:

  1. Vilken mumsig tårta, hallon är ju så gott. Vad är det för speciell potatissallad, kan du inte berätta för det är sommarmat tycker jag.
    Underbart väder i går men sen på kvällen blev det dunder och brak åskan och regnet kom, idag är det grått och murrigt verkligen växlande väder. Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon gör potatissallad med paprika och rödlök blandat med olja och lite vinäger tro jag. smarrig.

      Radera
  2. Det låter verkligen som en underbar dag! Tårtan ser fantastiskt god ut. Gärna receptet. :-) Kan ju alltid baka till familjen även om jag inte äter. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska se om jag kommer ihåg att fråga efter receptet :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥