söndag 2 juni 2019

SYDSVENSKA RALLYT

Denna helgen har det mest varit rally för Sydsvenska rallyt är ju i ett par dagar. I fredags var mannen på Elmias jakt och fiskemässa och han kom hem lagom så jag och Tuva åkte med pappa ut till Millebygden för att titta på första sträckan.
Den här killen avslutade sin kväll lika snabbt som den började för han kom på sidan rätt in i betongen. De fick asa bort bilen för hjulen var låsta. En annan körde in i ett träd.
Vi stod bra för vi fick se lillebror 4ggr när han körde, det var ju en speciell runda minst sagt för jag fattade aldrig hur den gick. De släppte ut 5 bilar i taget som var ute och körde och ibland fick de släppa företräde för varandra....

Igår lämnade vi Thea hos en kompis sen åkte vi andra ut i skogen. Vi var ute i många timmar och båda i fredags och igår fick barnen beröm för att de är så tålmodiga. De är ju riktiga utebarn så klart de trivdes🙂
 Den minsta lilla supporten❤
Egentligen skulle vi stått på sträckan innan vi hamnade på och hade vi stått där så hade vi fått se lillebror men nu kom han aldrig. Motorn sprutade ut olja så det blev 6 sträckor av 11 för hans del. Trist.
Nu är det några helger tills det är dags igen och då hoppas jag att bilen är i toppform för nu har han haft "lite" otur med den.

2 kommentarer:

  1. Ville egentligen inte se detta, ryser ju alltid av motorsporten. Bättre din lillebor sysslar med fotografering, haha. Det gjorde jag i lördag fagra Österlen i sommarskrud, finns nåt som heter grönet i Brantevik där går hästar vid havet och sådan natur, fick till några riktigt fina foton på hästar skulle ju Tuva sett en vit som ser ut som en sagohäst.
    Kram och ha en fin vecka/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha brorsan är nog inte typen som fotograferar, det är jakt, skytte, fiske och rally där :-)
      Ja de hästarna skulle Tuva sett hon har inte tappat sitt intresse än.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥